Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen

*Gepersonaliseerde producten worden special voor jou gemaakt. Het herroepingsrecht is hier op dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

 

Stappenplan retourneren:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@beautifulmemories.nl Je mag het ook even kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: HERROEPING/RETOURFORMULIER. Dan weten we dat er een pakket van jou onderweg is. 

3. Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:


Beautifulmemories

Christinalaan 19
2231 ZP RIJNSBURG 

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen krijg je een bevestiging per mail en storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor achteraf betalen van Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur. 

© 2015 - 2023 beautifulmemories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel